“Heel erg bedankt voor alles in 2022.  Een jaar waarin ik mijzelf weer 100% vond mede dankzij jou. Jouw luisterend oor, lieve persoonlijkheid en fijne woorden en natuurlijk geweldig advies, iets waarvan ik nooit had durven dromen dit te mogen ontvangen! 1000x dank.”

Mariska van Valen, starterspakket plus coaching

“Fijne begeleiding! Meer inzichten gekregen in mijn gedragspatronen. En ervaren dat kleine stappen al veel verandering kunnen brengen.

Bewegen en gezonde voeding geeft energie. Energie maakt gelukkig!”

Manon van Krimpen, starterspakket

“Ik ben zo dankbaar voor Jantine. Ze heeft me echt geholpen met een positiever zelfbeeld.

Luistert goed naar je en geeft de juiste handvatten om dingen te veranderen. Ik raad het echt iedereen aan!”

Mirella van Hemert, motivatiepakket

“Wat een fijne aanpak!  De bruikbaarheid van het advies geef ik een 9, er ging een wereld voor me open.

Je kennis geef ik een dikke 10! En ik zou je zeker aanbevelen, ik vond het zo fijn! Ik zag je echt als coach.”

Joyce de Waard, starterspakket

“Jantine heeft onze medewerkers geïnspireerd tijdens de Summerschool 2019 om goed voor jezelf te zorgen. Met een workshop ‘Energie eten’ in de ochtend waarin voeding en vitaliteit centraal stonden, in middag kon je je persoonlijke vragen stellen bij Jantine tijdens de speeddate.”

 

Gemeente Papendrecht

“Ik had een steuntje in de rug nodig om op een normale wijze iets af te vallen én een wat gezondere eetgewoonte te ontdekken voor het hele gezin.

Jantine doet een uitgebreide intake waardoor zij een goed beeld krijgt waar er verbeteringen nodig zijn. Wij maken nog steeds gebruik van de recepten en ook het op gewicht blijven is prima te doen met de richtlijnen die Jantine je meegeeft.”

Jan van Heteren, starterspakket

“Je enthousiasme en kennis breng je dusdanig over dat je je weer bewust wordt van je voeding en er over na gaat denken. Hierdoor heb ik weer zin gekregen om nieuwe dingen uit te proberen”

“Ik beveel je zeker aan omdat je weet waar je het over hebt en met zoveel passie en enthousiasme doet! Ik ben zelfs weer gaan sporten en veel bewuster van mijn voeding. De workshop mag wel wat langer, je hebt zoveel te vertellen”

“De inhoud van de workshop geef ik een 9, het geeft inzicht in wat lekker en gezond is, hoe je kan variëren en je krijgt handige trucjes”

“Je gebruikt duidelijke taal en presenteert op een rustige, enthousiaste manier. Dus prettig om naar te luisteren”

Servicecentrum Drechtsteden

‘” Je maakt heel makkelijk contact, kan je goed verplaatsen en probeert aan te passen naar iets wat haalbaar is. Ik denk dat mijn voedingspatroon ongeveer 60% is veranderd. Ik drink standaard nu 2,50 liter water per dag, varieer meer, eet minder granen en meer groenten. Je opmerking “heb je 10 min om een salade maken” bleef hangen. Ik dacht, die heb ik wel als ik het prioriteer. Dat doe ik nu dus ook, ik prioriteer gezond eten meer en ik voel me echt fitter! Ergens veel vanaf weten is belangrijk, maar het overbrengen is wat mij betreft het belangrijkste. Dat is je in ieder geval bij mij 100% gelukt en dat is geen eenvoudige opgave aangezien er weinig ruimte was bij mij om er veel tijd voor te maken, maar toch doe ik het nu, omdat jij me hebt overtuigd en ik resultaat voel!”

Lucy Simons, starterspakket