Hi, ik ben Jantine (‘Tien’) van Wingerden.

Mijn missie is het bijdragen aan jouw kwaliteit van levenInspireren, adviseren en je coachen om gezonder en bewuster te gaan leven is wat ik het liefste doe. Enthousiast mét een luisterend oor voor jouw wensen. Als Natuurvoedingsadviseur, Mental Coach én Stressoloog kijk ik op meerdere vlakken naar leefstijl.

 

De start van mijn leefstijlreis

“Eet jezelf mooi, slank & gelukkig” was de start van mijn leefstijlreis. Net bevallen van mijn zoon Vito riep deze titel mij en ik kocht het boek van Amber Albarda. Mijn zoon was 4 maanden oud toen ik een nieuwe functie kreeg, leidinggevende aan een team directiesecretaresses. Wat een impact! Hormonen nog volop in mijn lijf, een baby en een nieuwe baan. Hoe kom ik aan de energie die ik hard nodig heb? Ik ging aan de slag met het boek én ontdekte dat het werkte! Puur en onbewerkt werd mijn uitgangspunt. De energie kwam terug en ik voelde me fitter dan ooit. Dit moet iedereen ervaren!

Door alle stromingen in voeding was ik in verwarring, dus besloot een opleiding te gaan doen! Wat een nieuwe inzichten tijdens mijn opleiding voor Natuurvoedingsadviseur. Zo bijzonder wat voeding voor je lichaam kan doen, het is je energie. Nu helemaal overtuigd van puur en onbewerkte voeding om optimaal voor je lijf te zorgen en vooral te blijven genieten! Mijn achtergrond als secretaresse en leidinggevende kan ik mooi inzetten om structuur aan te brengen, want in een gezond leven kan een planning je enorm helpen.

Je hebt maar 1 lichaam waar je alles mee doet

daar wil je toch goed voor zorgen?